Modern Vállalkozások Programja

BLACK FRIDAY 2018!

Minden kedves ügyfelünknek, aki a Modern Vállalkozások Program keretén belül 2018. november 30-ig szerződést köt és vouchert igényel (https://www.vallalkozzdigitalisan.hu/szallito.html?id=1128) GINOP-3.2.2-8.2.4-16 – Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása című pályázat írására az alábbi kedvezményekben részesül:

– pályázatírási díj 100.000 Ft + áfa helyett 0 Ft

– sikerdíj 8% helyett mindösszesen 6%, mely tartalmazza a projektmenedzsment feladatok ellátását, valamint az utógondozást is

Ha még nincs is preferált szállítója, de szeretne pályázni, abban az esetben segítünk Önnek a helyi IKT tanácsadója közreműködésével együtt, a legmegfelelőbb szállítót megtalálni.

“A Modern Vállalkozások Programja közel két éve igyekszik segíteni a vállalkozásokon, útbaigazítani őket a digitális átalakulás felé vezető úton. A Program felméréseket végez, informatikai fejlesztéseket, megoldásokat javasol, kedvezményeket tesz elérhetővé, rendezvényekkel, saját fejlesztésű szemléletformáló tartalmakkal hozza közelebb az informatika világát.
Az összesen négy éves ciklusát töltő kezdeményezés kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, lebonyolítása a Közép-Magyarország és az agrárium kivételével országosan zajlik.”

Bővebben a programról: www.vallalkozzdigitalisan.hu