Vidékfejlesztési pályázatok

Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása

Jelen felhívás célja a mezőgazdasági termelőnek nem minősülő vidéki térségekben működő mikrovállalkozások és mikrovállalkozásnak minősülő aktív mezőgazdasági termelők induló vagy már működő nem mezőgazdasági tevékenységeinek továbbfejlesztése érdekében történő támogatása. Az intézkedés kiemelten támogatja a tanyás településeken és vállalkozáshiányos aprófalvas területeken megvalósuló tevékenység-, illetve vállalkozás-fejlesztéseket.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: maximum 160 000 eurónak megfelelő forintösszeg.

A támogatási kérelmek benyújtására 2017. április 3. naptól 2019. január 28-ig van lehetőség.

Bővebb információért keresse munkatársainkat bizalommal!

 

Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása – Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása

A mezőgazdasági vállalkozások jövedelmezőségének stabilizálása mezőgazdaságon kívüli vállalkozási tevékenységek indításának ösztönzésére, a vidéki térségekben hiányzó, vagy hiányos termékek és szolgáltatások hozzáférésének megvalósítása.

Igényelhető támogatás: 40 000 eurónak megfelelő forintösszeg 5 évre.

Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2016. október 24. naptól 2018. október 23. napjáig van lehetőség.

Bővebb információért keresse munkatársainkat bizalommal!

 

Zöld város kialakítása

Jelen felhívás célja a vállalkozói tevékenységek ösztönzése, a vállalkozások és befektetők, valamint a lakosság számára vonzó, ugyanakkor környezetileg fenntartható városi környezet, települési arculat kialakítása, olyan technológiák, módszerek alkalmazásával, amelyek környezet- és természetvédő módon biztosítják a megépített infrastruktúra és a település működését.

Bővebb információért keresse munkatársainkat bizalommal!

 

Leromlott városi területek rehabilitációja

A felhívás célja javítani a szegregált vagy szegregációval veszélyeztetett területeken élő, hátrányos helyzetű lakosság életkörülményeit az épített környezet minőségi megújításával, valamint a szociális szolgáltatásokra irányuló komplex tevékenységekkel.

Bővebb információért keresse munkatársainkat bizalommal!

 

Helyi gazdaságfejlesztés

Jelen felhívás célja a helyi önkormányzatok, önkormányzati tulajdonú vállalkozások, illetve önkormányzati tulajdonú non-profit gazdasági társaságok számára a térségi gazdasági környezet fejlesztése, a foglalkoztatás elősegítése érdekében.

A felhívás a következő tevékenységeket támogatja:
– Helyi termelők, helyi piacra jutásának támogatása
– Önkormányzati, saját közétkeztetési célokat szolgáló fejlesztések támogatása (iskola, önkormányzati intézmények konyhája)
– Helyi termékek piacra jutását segítő agrár-logisztikai fejlesztések támogatása gyűjtőpont jelleggel

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege: minimum 5 millió forint, maximum 500 millió forint.

A támogatási kérelmek benyújtása 2016.február 29-től lehetséges

Bővebb információért keresse munkatársainkat bizalommal!